Servicii de Psihologie

Psihologia transporturilor


Obtinere permis auto
Alaturi de examenele medicale, testele psihologice, atesta faptul ca viitorul sofer poseda abilitatile necesare pentru a conduce un vehicul. Astfel in cadrul examinarii psihologice vor fi evaluate in baza unor teste capacitatile cognitive, psihomotorii, atentia si trasaturile de personalitate necesare pentru a participa la trafic in calitate de sofer. In cadrul probelor psihologice, un sofer trebuie sa dovedeasca bune calitati perceptive si de atentie. Terapeutul va evalua astfel precizia, capacitatea de concentrare, mobilitatea si dexteritatea, timpul de reactie si adaptare, vigilenta, autocontrolul, capacitate de invatare, nivelul de rezistenta la factori de stres sau alti distractori, atitudinea fata de risc, echilibrul emotional, reactie la stimuli si adaptare. Examinarea psihologica consta in probe practice care simuleaza o situatie reala si cateva teste pe care candidatul trebuie sa le rezolve pe o fisa, intr-un timp limitat

Psihologia muncii & Psihologia organizationala


Angajari - Evaluare psihologica

Aceste tipuri de testari se adreseaza persoanelor care doresc sa se angajeze in functii de conducere, in functii cu grad mare de risc (lucru la inaltime, electricieni, fochisti, macaragii, conditii de izolare etc.), cadrelor didactice, si persoanelor care doresc sa se inscrie in institutiile de invatamant superior Examinarea psihologica presupune colectarea informatiilor despre client, in vederea aprecierii gradului de compatibilitate cu cerintele postului...

Examinarea psihologica cuprinde: un scurt interviu pentru obtinerea mai multor informatii despre client observatia privind comportamentul clientului pe tot parcursul testarii teste creion-hartie teste pe calculator. Atat testele creion-hartie, cat si cele pe calculator conduc la strangerea de informatii precise, intr-un timp relativ scurt, referitoare la caracteristicile psihologice ale clientului.


Psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale


Evaluare psihologica pentru permis port arma

Aceste servicii se adreseaza persoanelor care doresc sa obtina permisul port-arma in interes personal sau profesional. Categoriile carora le este dedicata aceasta ramura a psihologiei, includ: agentii de paza, paznicii, politisti comunitari, padurari, profesori de tir, spotivi amatori si profesionisti, vanatori amatori si profesionisti, persoane fizice ce detin arme pentru autoaparare, angajati si administratori ai firmelor care transporta si comercializeaza arme si munitii si a celor care executa servicii de intretinere a sistemelor de paza si alarmare.

Evaluările psihologice sunt reglementate de prevederi legislative şi au ca scop determinarea compatibilităţilor dintre capacităţile intelectuale, abilităţile psihice generale, structura de personalitate şi cerinţele specifice posesorului şi utilizatorului de armament şi muniţie. Valabilitatea rezultatului evaluării psihologice (avizul psihologic) se referă la scopul şi momentul evaluării şi la faptul că rezultatul este valabil timp de 12 luni calendaristice.

Ai nevoie de informatii?
Contacteaza-ma!


Contact